LOGO THE SOCA CASTELLANOCASTELLONEROENGLISH
INICI THE SOCA DISCOGRAFIA CONCERTS TENDA EXTRES

THE SOCA

The Soca som una banda castellonenca creada el 2010 per amics que havien estat components de conjunts locals de finals dels 90, com Estramonio o Klin. Per a nosaltres ser The Soca és ser una persona nascuda a Castelló i descendent de nascuts a la mateixa ciutat vinculats a l'horta i a la marjal. Ser The Soca és com ser la base d'un tronc en tallar un arbre quedant-se les seves arrels fortament arrelades a la terra que el va veure naixer i ser "de soca" és un grau afegit a la societat castellonenca.

El nostre estil musical és el rock de marjal, de sèquia, un rock dur amb moltes referències a la província de Castelló utilitzant tant el castellà com el castellonenc en les nostres lletres i gaudim tocant grans temes d'abans amb les nostres lletres del "terreny". Tenim influències variades que van des del rock'n'roll de la Orquestra Mondragón al heavy clàssic d'Iron Maiden, el que juntament amb la veu del nostre vocalista Klin, trencada i melòdica, fan que els nostres concerts tinguen un color especial.

Després de tres llargs anys d'assajos i bolos, en l'estiu de 2013 vam gravar el nostre primer disc i al març de 2014 va sortir a la llum aquest treball, autoeditat i sota llicència Creative Commons, compost per set temes més un bonus track que dóna nom a la banda. Des del començament de la nostra formació com a banda no hem parat ni un moment d'actuar allà on ens han oferit sent la majoria a la província de Castelló. Cal destacar el segon premi rebut al concurs "En Versió Albinegra" dins dels actes del 90 aniversari del CD Castelló, la nostra actuació al costat del gran Morcillo El Bellaco en la celebració del 25 aniversari del Pub Pingüino de Benicàssim i la participació en les coŀleccions a nivell estatal de "El nostre Rock" de la revista Rockestatal i en el de "Les Millors 40 Bandes de Rock Emergents" del segell Gaser Discos.

La nostra formació ha variat des dels seus orígens ja que per motius personals el nostre bateria, Josico, va haver de deixar la banda poc després de gravar el nostre disc. Avui en dia Rovireta, amic de la banda, està a càrrec de les baquetes i en molt poc temps s'ha posat les piles per mantenir intacta tota la nostra essència marjalenca tant en els vells temes com en els nous.

En aquests moments ens trobem en plena promoció estiuenca del nostre primer disc "The Soca", amb molts concerts per tota la província de Castelló, i traient nous temes amb vista a un nou treball.

Els components de la banda som:

 

Lopo THE SOCA TOONS cesar THE SOCA TOONS klin THE SOCA TOONS manulo THE SOCA TOONS juanito THE SOCA TOONS

LOPO

Óscar

GUITARRA

ROVIRETA

César

BATERÍA

KLIN

Óscar

VEU

MANULO

Manel

BAIX

JUANITO

Juan

GUITARRA